A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дитячої та юнацької творчості
м. Хмільник

Новини

Дата: від до Скинути

Навчання на гуртку «Школа журналістики» в межах проєкту «Медіа-старт»

13 жовтня 2023 року на гуртку «Школа журналістики» в Центр дитячої та юнацької творчості м. Хмільник було помітно активно. Тут проводилося навчання для вихованців закладу, учнівської молоді з родин ВПО, для учнів ліцеїв Хмільницької громади в межах проєкту «Медіа-старт – кейс для юних журналістів».

15:34 13.10.2023

Зустріч юних журналістів з експертами медійної справи

11 жовтня 2023 року в Центр активності громадян Хмільницької міської територіальної громади  відбулася діалогова зустріч вихованців Школи журналістики при Центр дитячої та юнацької творчості м. Хмільник із досвідченими медійниками.

15:03 11.10.2023

Відкрили «кейс» для юних журналістів!

4 жовтня у Школі журналістики при Центрі дитячої та юнацької творчості у м. Хмільнику для учнів ліцеїв, зокрема з родин ВПО, учителів та батьків презентували проєкт «МЕДІА-СТАРТ» - кейс для юних журналістів».

14:58 04.10.2023

Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості зустрілися із відомими митцями художнього слова

 29 вересня у Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася   зустріч вихованців та педагогів закладу із письменницями Любов’ю Сердунич та Валентиною Павленко « Подвиг Захисників та Захисниць України у творах  письменників та поетів». Обидві гості членкині  Національної спілки письменників України, а Любов Сердунич входить також до спілок журналістів та краєзнавців.

12:12 29.09.2023

Тобі,рідне місто,наші серця і наша творчість крилата

Рідне місто- це дім , де живуть твої батьки, це найдорожчий  край у якому ти народився, у якому проходить твоє дитинство, юність та усе, що тісно переплітається  з твоїм життям. І коли  дороге серцю місто святкує свій День народження- ти поспішаєш подарувати йому найкраще, що у тебе є - свої здібності та талант.

12:07 21.09.2023

Дні сталої енергії у Центрі творчості

Дуже важливо з раннього віку навчити дитину бережливо ставитися до усього, що її оточує і не лише до тих ресурсів, які подарувала природа, а й до тих, які створені руками людей.

12:19 21.06.2023

Подружка для себе

Власноруч створена лялька є не просто іграшкою-це відображення себе і вихователя, це друг. Саме такі ляльки робили діти на майстер-класі "Подружка для себе". Керівник гуртка "Моделювання іграшок-сувенірів" Тетяна Лукащук.

12:19 09.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень