A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дитячої та юнацької творчості
м. Хмільник

Навчання на гуртку «Школа журналістики» в межах проєкту «Медіа-старт»

Дата: 13.10.2023 15:34
Кількість переглядів: 23

13 жовтня 2023 року на гуртку «Школа журналістики» в Центр дитячої та юнацької творчості м. Хмільник було помітно активно. Тут проводилося навчання для вихованців закладу, учнівської молоді з родин ВПО, для учнів ліцеїв Хмільницької громади в межах проєкту «Медіа-старт – кейс для юних журналістів».

Керівник гуртка «Школа журналістики» Юлія Бараболя розповіла дітям, як брати інтерв’ю та готувати репортажі, в яких програмах найкраще робити відеомонтаж та як створювати якісний інформаційний контент.

Учасники й учасниці заняття із зацікавленням поринули в журналістську роботу та проявляли жваву активність під час завдань. 

Було проілюстровано кращі роботи вихованців гуртка, щоб на прикладі цих успішних форматів учні засвоїли практичні основи медійної справи.

Для закріплення набутих знань учні об’єдналися в групи, попрацювали в командах і  визначилися з темою відеосюжетів та терміном їх виконання за планом проєкту.

🔹🔸Проєкт «МЕДІА-СТАРТ» - кейс для юних журналістів» реалізовується Хмільницькою громадською організацією «МОЛОДІЖНА РАДА» в рамках Вінницької регіональної школи партисипації на тему: «Інтеграція та соціалізація ВПО», яка проводиться в рамках проєкту «Створення в українських регіонах соціального капіталу для громадських ініціатив», орієнтованих на реформи, що реалізується німецькою ГО «Європейський Обмін» та Міжнародний фонд "Відродження" у партнерстві з регіональними ГО за фінансової підтримки Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини.

У Вінницькій області діяльність Київського діалогу координує Громадська організація "Право"

 

Центр дитячої та юнацької творчості

 

 #медіа_старт #проєкти_хмільницька_тг  #Школа_Журналістики

#молодіжнарада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень