A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дитячої та юнацької творчості
м. Хмільник

Тобі,рідне місто,наші серця і наша творчість крилата

Дата: 21.09.2023 12:07
Кількість переглядів: 9

Рідне місто- це дім , де живуть твої батьки, це найдорожчий  край у якому ти народився, у якому проходить твоє дитинство, юність та усе, що тісно переплітається  з твоїм життям. І коли  дороге серцю місто святкує свій День народження- ти поспішаєш подарувати йому найкраще, що у тебе є - свої здібності та талант.

  Педагоги Центру дитячої та юнацької творчості разом зі своїми вихованцями підготували майстер-класи, цікаві краєзнавчі віртуальні подорожі в минуле нашого древнього міста , знімали відеоролики про надзвичайно привабливі куточки Хмільника.

   20 – 21 вересня колектив закладу гостинно запросив до себе учнівську молодь міських ліцеїв. Заступник директора  Центру дитячої та юнацької творчості Юлія Бараболя розповіла школярам про заклад  та напрямки гурткової роботи, презентувала кращі роботи вихованців та запросила доєднатися усіх бажаючих до  родини позашкільників, аби реалізуватися , як творча особистість. Згодом діти переглянули святкове відеопривітання до Дня міста,  яке підготували  вихованці гуртка «Школа журналістики». Керівники гуртків «Паперопластика» Лідія Паламарчук та «Моделювання іграшок- сувенірів» Тетяна Лукащук провели майстер- класи « Тобі, рідне місто – наші серця і наша  творчість крилата!» , запропонувавши школярам  зробити картину у техніці об’ємна аплікація. Діти із задоволенням доєдналися до творчого процесу та спробували свої уміння і здібності у мистецтві паперопластики.

 Естафету заходів до Дня міста підхопили вихованці гуртка «Краєзнавчий»- керівник  гуртка Таїсія Неймет, які підготували краєзнавчу віртуальну подорож в історичне минуле Хмільника. Діти читали вірші про Хмільник, розгадували краєзнавчі ребуси , а потім переглянули фільм про минуле нашого міста .

Юні хмільничани вкотре додали знань у свою  пізнавальну скарбничку  про рідне місто та його багату на події і людей біографію.

 

Заступник директора ЦДЮТ, Юлія Бараболя

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень