A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дитячої та юнацької творчості
м. Хмільник

Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості зустрілися із відомими митцями художнього слова

Дата: 29.09.2023 12:12
Кількість переглядів: 11

 29 вересня у Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася   зустріч вихованців та педагогів закладу із письменницями Любов’ю Сердунич та Валентиною Павленко « Подвиг Захисників та Захисниць України у творах  письменників та поетів». Обидві гості членкині  Національної спілки письменників України, а Любов Сердунич входить також до спілок журналістів та краєзнавців.

   Захід  розпочався переглядом відеофільму  Андрія Загороднього  «Війна крізь призму танцю». Після перегляду якого до слова було запрошено вихованців гуртка «Школа журналістики» (керівник  Юлія  Бараболя) , які прочитали хвилюючі поетичні рядки про мужність і героїзм відважних захисників та захисниць рідної землі.

  Продовжилася зустріч розповіддю ведучої про життєпис запрошених  митців. Діти дізналися , які надзвичайно талановиті, творчі та неординарні особистості завітали до них.

   А коли до слова було запрошено  гостей , то усі присутні , затамувавши подих , слухали розповіді авторів про їх творчість, професійну діяльність, повчальні життєві історії. Діти співпереживали, переповнювалися почуттями та емоціями  від   щемливих віршованих рядків , які читали поетки.

    Вдячні слухачі подарували шанованим гостям квіти  та патріотичні сувеніри, виготовлені своїми руками. А ще вшанували пам'ять сина  Валентини Павленко, який загинув рік тому на війні, та усіх воїнів, які поклали свої життя, захищаючи Україну.

  На завершення заходу Любов Сердунич подарувала для закладу свої книги.

   Спільне фото залишилося на добру згадку про творчу зустріч із талановитими майстрами художнього слова.

 

Заступник директора,

Юлія Бараболя

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень