A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дитячої та юнацької творчості
м. Хмільник

Зустріч юних журналістів з експертами медійної справи

Дата: 11.10.2023 15:03
Кількість переглядів: 10

11 жовтня 2023 року в Центр активності громадян Хмільницької міської територіальної громади  відбулася діалогова зустріч вихованців Школи журналістики при Центр дитячої та юнацької творчості м. Хмільник із досвідченими медійниками.

Модераторами заходу виступила команда проєкту Mazur Natalia та Юлія Бараболя.

Редактор міськрайонної газети Життєві Обрії Олександр Околодько розповів про роботу в медіа на прикладі очолюваного ним видання, про стандарти професійної журналістики та відповів на запитання учасників як можливо реагувати на дискусію довкола інфоприводу.

Телеоператор Андрій Загородній поділився успішними форматами фото та відеозйомки,

розповів про особливості поведінки в кадрі, підкреслення емоцій людини, основних крупностей плану та візуальної культури медіа-продукту. Учні подивилися його авторський відео-ролик, відзнятий до Дня незалежності та обговорили візуальний контекст продукту.

Андрій Миколайович розкрив юним журналістам ще й кілька професійних секретів. І один із них - не боятися експериментів та критики, бо навіть, якщо хтось один із решти незадоволених вподобав ваше відео - робота заслуговує на увагу та життя!

 

🔹🔸Проєкт «МЕДІА-СТАРТ» - кейс для юних журналістів» реалізовується Хмільницькою громадською організацією «МОЛОДІЖНА РАДА» в рамках Вінницької регіональної школи партисипації на тему: «Інтеграція та соціалізація ВПО», яка проводиться в рамках проєкту «Створення в українських регіонах соціального капіталу для громадських ініціатив», орієнтованих на реформи, що реалізується німецькою ГО «Європейський Обмін» та Міжнародним Фондом «Відродження» у партнерстві з регіональними ГО за фінансової підтримки Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини.

У Вінницькій області діяльність Київського діалогу координує Громадська організація "Право".

 

️Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

#медіа_старт #проєкти_хмільницька_тг #школа_журналістики

#молодіжнарада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень