A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дитячої та юнацької творчості
м. Хмільник

Новини

Дата: від до Скинути

Майстер-клас «Козак – Котигорошко»

14 жовтня у Центрі дитячої та юнацької творчості в рамках Тижня заходів присвячених до Дня козацтва та Захисника України було проведено майстер- клас «Козак - Котигорошко». Вихованці гуртка «Моделювання іграшок- сувенірів розробили та виготовили українську народну ляльку, хлопчика надзвичайної сили «Козака -Котигорошка», який символізує непоборність українських захисників. Гуртківці із задоволенням брали участь у майстер- класі та пізнавали історію українського козацтва.

12:12 12.10.2021

Вихованка Центру дитячої та юнацької творчості підкорила зоряний шлях «STAR WAY».

    18 березня 2021 року було підведено підсумки  дистанційного Всеукраїнського фестивалю- конкурсу  дитячо- юнацької журналістики «STAR WAY», який організували  Комунальне некомерційне підприємство  «Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Зоряний» Кременчуцької міської ради Полтавської області, Медіа-Центр «Зоряний TV» КНП «ДЗОВ «Зоряний», Управління у справах сімей та дітей виконавчого комітету Кременчуцької міської  ради, Департамент освіти виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області.

12:42 06.04.2021

Всеукраїнський відеочелендж «Олександр Білаш між звуками й словами».

     Лідери учнівського самоврядування  м. Хмільника, Центру дитячої та юнацької творчості  перейняли  естафету  Всеукраїнського відеочеленджу  «Олександр  Білаш між звуками й словами», який розпочав Будинок дитячої творчості Шевченківського району м. Києва.

09:17 02.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень