A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дитячої та юнацької творчості
м. Хмільник

У Центрі дитячої творчості пройшли заходи до Дня козацтва та Захисників України

Дата: 13.10.2021 13:34
Кількість переглядів: 44

11 жовтня 2021 року у Центрі дитячої та юнацької творчості в рамках Тижня заходів присвячених до  Дня козацтва та Захисника України було проведено майстер-клас  «Козак - Котигорошко».

Вихованці гуртка «Моделювання іграшок- сувенірів розробили та виготовили  українську народну ляльку, хлопчика надзвичайної сили «Козака -Котигорошка», який символізує непоборність українських захисників.

Наймолодші вихованці закладу , які відвідують гурток « Пізнайко» провели у передсвятковий день флешмоб «Долоньки миру- воїнам захисникам».

   Вихованці гуртка «Краєзнавчий» разом зі своїм педагогом провели конкурсно-розважальну програму « Ми роду козацького діти». На святі звучали записи козацьких пісень, ведучі розповіли про славну Запорізьку Січ, січове козацтво, героїчні звитяги козаків. Юні краєзнавці читали вірші про відважних козаків. Діти брали активну участь у пізнавальній вікторині про історично минуле доби козаччини. На заході  були проведені конкурси : «Хто швидше одягне козацький одяг», «Стрибки на конях», «Посадка і збирання картоплі», « Затанцюй гопака», під час яких усі учасники  отримали море  позитивних вражень та емоцій.

 Вихованці поглибили свої знання про звичаї та традиції козаків, а ще отримали на завершення свята солодощі та гарний настрій.

   Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості із задоволенням  брали участь у заходах та пізнавали історію українського козацтва.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень