A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дитячої та юнацької творчості
м. Хмільник

Новини

Дата: від до Скинути

Нові проєкти у творчих майстернях

27-29 жовтня 2021 року у м. Вінниці відбувся перший (заочний етап) обласного конкурсу виробів декоративно-ужиткового мистецтва « Творча майстерня», який проходить в обласному центрі технічної творчості учнівської молоді. Метою конкурсу є популяризація досягнень учнівської молоді, залучення її до гурткової роботи ,формування професійної орієнтації, розвиток художньо- творчих здібностей у дітей. У Центрі дитячої та юнацької творчості м. Хмільника було проведено міський етап конкурсу, за результатами якого перші призові місця отримали найкращі композиційні роботи : «Сови» та « Мрії про літо» - вихованок гуртка « Моделювання грашок-сувенірів», керівник гуртка Тетяна Лукащук. Переможниці міського етапу Доброгівська Оксана та Мазана Віталіна, окрім виготовлених робіт, подали на обласний конкурс також свої творчі міні-проєкти. Роботи гуртківців, виготовлені у номінаціях м’яка іграшка та в’язання гачком, відправлені на перший (заочний етап) обласного конкурсу.

16:16 29.10.2021

Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості опановують новий вид мистецтва – «Пластинографію»

Пластилінографія – новий вид декоративно-прикладного мистецтва, що поступово набирає обертів, дехто навіть вважає цей вид творчості наближеним до живопису. Але, в будь-якому випадку, як би хто його не називав і що б не думав, а дитячі аплікації і вироби з пластиліну – відмінна можливість зайняти дитину та долучити її до світу прекрасного. Це досить захоплюючий творчий процес. Також, аплікація з пластиліну для дітей іноді просто необхідне заняття – воно допомагає розвинути їх уяву та фантазію. Вихованці гуртка « Образотворче мистецтво» із задоволенням опановують новий вид мистецтва,створюючи надзвичайно гарні картини. Казкові герої, природні пейзажі, ілюстрації до відомих творів – усе це лягає на картину і м’якими пластиліновими шарами вибудовується у барельєфні форми. А допомагає дітям засвоїти такий вид творчості талановитий педагог, справжня майстриня своєї справи Лідія Паламарчук. Педагоги Центру дитячої та юнацької творчості завжди у пошуку нових ідей, цікавих технік, креативних рішень.

10:16 27.10.2021

Осінні канікули в Центрі дитячої та юнацької творчості

      Під час осінніх шкільних канікул навчання у Центрі дитячої та юнацької творчості не тільки не призупинилося, а й набрало нових яскравих барв, бо окрім занять вихованці гуртків разом зі своїми педагогами зробили свої канікули веселими, пізнавальними,корисними. Маленькі «пізнайки» разом із керівником гуртка та батьками підготували барвисту виставку « Осінні фантазії». Кожен дошколярик з допомогою дорослих створив свою неповторну композицію із своїх фантазій та мрій. Вихованці гуртка « Моделювання іграшок-сувенірів» провели свої канікули творчо та з користю. Діти взяли участь у майстер-класі «Екомішечки», під час якого гуртківці шили та оздоблювали мішечки з тканини для використання їх у побуті та на заміну поліетиленовим пакетам. Цікаво та змістовно провели своє дозвілля вихованці гуртка «Автомоделювання» . На трасі було проведено показовий заїзд спортивних автомоделей різних класів. Діти демонстрували моделі виготовлені своїми руками та показували рівень підготовки до обласних змагань, а також ділилися набутим досвідом із ровесниками, які лише почали відвідувати гурток. Насичені творчістю канікули додали дітям енергії, гарних вражень і нових ідей.

09:10 25.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень