A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дитячої та юнацької творчості
м. Хмільник

Зустріч вихованців Центру дитячої та юнацької творчості із волонтеркою та громадською діячкою.

Дата: 01.03.2024 17:15
Кількість переглядів: 5

28 лютого 2024 року в Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася зустріч із громадською діячкою та волонтеркою , представником ГО

«Соціальна перспектива» у місті Хмільнику Тетяною Гринчук.

Колектив закладу уже не вперше зустрічається з Тетяною, адже передавали через волонтерку допомогу воїнам на передову, але цього разу - це був живий діалог між дітьми та громадською діячкою.

Директор Центру дитячої та юнацької творчості Наталія Луценко розповіла наскільки важливою є підтримка воїнів-захисників у нелегкий час боротьби за Україну та як заклад співпрацює із волонтерами Хмільника.

Тетяна Гринчук подякувала за запрошення на зустріч і ознайомила усіх присутніх із історією створення ГО « Соціальна перспектива» та розповіла , як починалося її волонтерство, як вона нині тримає зв'язок із військовими, як проводить збори на авто та дрони .

На зустрічі були присутні діти, педагоги, батьки і кожен мав змогу поставити запитання та отримати відповідь на актуальні теми сьогодення, які стосуються допомоги військовим.

Директор Наталія Луценко передала волонтерці зібрані кошти, солодощі та пташки-обереги для українських воїнів від працівників закладу.

На завершення зустрічі Тетяна Гринчук написала на прапорі України побажання вихованцям та педагогам закладу, а також вручила колективу Центру дитячої та юнацької творчості Подяку за свідому громадську позицію, патріотизм, активну підтримку волонтерської діяльності та вагомий внесок у наближення перемоги України.

Учасники заходу подякували волонтерці за її безцінну працю та подарували квіти .

Юлія Бараболя,

заступник директора ЦДЮТ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень