A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дитячої та юнацької творчості
м. Хмільник

Майстер-клас "Великодній кролик"

Дата: 29.03.2023 16:11
Кількість переглядів: 9

Возможно, это изображение кружево и шитье

29 березня 2023 р. у Центрі дитячої та юнацької творчості відчинила свої двері для усіх бажаючих творча майстерня «Великодні барви».

Розпочалася робота майстерні відкритим майстер-класом «Великодній кролик». На захід було запрошено дітей дошкільного та шкільного молодшого віку разом із їхніми батьками.

Керівник гуртка «Моделювання іграшок-сувенірів» Тетяна Лукащук запропонувала учасникам майстер-класу  виготовити  сувенір для створення святкового інтер’єру.
Діти разом із батьками підбирали матеріали та оздоблення за своїм баченням та фантазією, творили красу, вчилися дослухатися один до одного та розуміти, що сприйняття світу у кожного своє.

Година колективної праці дала свій результат і у кожного у руках з’явилося маленьке кольорове диво - пасхальний кролик. А згодом усі учасники майстер-класу доєдналися до створення святкового весняного  дерева  із метеликів та строкатих  кроликів.

Творчий процес та  доброзичлива атмосфера захопили і дітей, і дорослих  та подарували усім  незабутні враження, а ще об’єднали дітей, батьків та педагогів і простелили стежечку довірливих стосунків між ними.

Юлія Бараболя,

заступник директора Центру дитячої та юнацької творчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень