A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дитячої та юнацької творчості
м. Хмільник

Вихованці Центру творчості дарують "казку" і допомагають ЗСУ

Дата: 15.02.2023 14:54
Кількість переглядів: 34

Театральні вистави завжди знаходять своїх глядачів, а якщо це ще й лялькова вистава, то діти залюбки поспішають на таку зустріч із казкою.

Нещодавно юні актори гуртка «Ляльковий театр «Рукавичка»» Центру дитячої та юнацької творчості» разом зі своїм керівником Наталією Луценко підготували та подарували наймолодшим гуртківцям закладу лялькову виставу «Веселе поросятко».

Усі відвідувачі - і діти, і батьки мали змогу перед виставою доєднатися до акції «Зроби свій внесок у Перемогу». Кожен бажаючий брав собі на пам'ять «патріотичного птаха», виготовленого педагогами та вихованцями закладу, а натомість долучався до збору коштів на потреби ЗСУ.

Взявши участь у благодійній акції, глядачі заполонили зал для перегляду казки.

Бурхливі оплески, що раз у раз лунали від вдячних глядачів, співпереживання за казкових  героїв,  нестримні емоції  - усе це свідчило про те, що цікава казка та майстерність акторів знайшли стежину до маленьких дитячих сердець.

Під час проведення заходу не обійшлося і без розважальної хвилинки для дітей. Перед початком вистави діти відгадували загадки, показували  свої знання  у сфері казок.

На завершення лялькової вистави і дорослі, і юні глядачі із задоволенням фотографувалися з талановитими акторами та щиро дякували  за радісний настрій та подароване свято казки.

Юлія Бараболя, заступник директора ЦДЮТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень