A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дитячої та юнацької творчості
м. Хмільник

«Казковий  бум»  у Центрі дитячої та юнацької творчості

Дата: 23.12.2020 14:53
Кількість переглядів: 153

  «Казковий бум» під такою назвою у Центрі дитячої та юнацької творчості пройшли  передноворічні вистави для дітей.

  Вихованці лялькового театру «Рукавичка» (керівник  Наталія Луценко) підготували виставу «Поросятко Чок» та запросили юних глядачів  на  знайомство із казкою.

  Першими глядачами вистави були вихованці Центру дитячої та юнацької творчості. Перед казкою діти мали змогу взяти участь у вікторинах, конкурсах, відгадуванні загадок та ребусів, а згодом усі дружньо  поринули у  чарівний світ лялькового  театру.

    Згодом до лялькового театру  завітали  діти з особливими потребами,  які із захопленням подивилися виставу та щедрими  оплесками подякували талановитим вихованцям театрального гуртка.

    А вже 18 грудня у переддень улюбленого свята усіх дітей – Дня Святого Миколая, лялькову виставу дивилися маленькі «пізнайки» , наймолодші вихованці Центру дитячої та  юнацької творчості. Разом із казкою прийшов у гості до дітей Святий Миколай, який привітав усіх із прийдешніми новорічними святами та розвеселив дитячу публіку дотепними загадками, іграми та забавами. Малеча радо зустріла Святого Миколая, усі із задоволенням читали  йому свої віршики, а  на завершення свята кожен  отримав свій подарунок від Святого.

 

  Вистава «Поросятко Чок» уже не вперше  підкорює серця юних глядачів веселим і цікавим сюжетом , майстерною грою вихованців-акторів, та яскравими іграшками , які були пошиті на гуртку «Моделювання іграшок- сувенірів» (керівник Тетяна Лукащук). Отож , спільною працею та творчістю і педагогів, і вихованців закладу було подароване гарне свято для  дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень