A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дитячої та юнацької творчості
м. Хмільник

Казка напередодні Різдва

Дата: 20.12.2023 13:27
Кількість переглядів: 8

18 грудня 2023 р. у Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся показ різдвяно-новорічної програми для наймолодших вихованців закладу « Казкові дива передріздвяної ночі». Вихованці гуртка «Школа журналістики» підготували новорічне привітання для маленьких глядачів та розіграли міні-сценку «Як Лиходій подарунки викрав».Святий Миколай разом із Зимонькою подарували дітям справжню казку та запросили на сцену юних акторів лялькового театру. Вистава, яку підготували вихованці гуртка Лялькового театру «Рукавичка» , захопила маленьких глядачів. Вони весело плескали в долоні, раділи та співпереживали разом із маленькими ляльковими героями казки.

Після того, як закінчилася казка , маленькі глядачі із задоволенням виходили на сцену, аби розповісти віршик Святому Миколаю чи заспівати пісеньку.

І у кожному віршику діти просили свого улюбленого Святого подарувати їм щасливе дитинство, мир, радість,щоби їх батьки якнайшвидше повернулися до своїх родин, живими та з Перемогою.

На завершення заходу Святий Миколай разом зі своєю помічницею Зимонькою роздали дітям солодкі подарунки та зробили спільне фото біля сяючої зеленої красуні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень