A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дитячої та юнацької творчості
м. Хмільник

ЦЕНТР ТВОРЧОСТІ ЗАСЯЯВ РІЗДВЯНИМИ ЗІРКАМИ

Дата: 12.12.2023 12:27
Кількість переглядів: 11

12 грудня 2023р. в Центрі дитячої та юнацької творчості, на гуртку «Моделювання іграшок-сувенірів», було проведено відкрите заняття на тему « Технологія виготовлення Різдвяної зірки». На занятті були присутні члени атестаційної комісії Управління освіти , молоді та спорту Хмільницької міської ради. Керівник гуртка Тетяна Лукащук розповіла вихованцям про звичаї та традиції, пов’язані із виготовленням Різдвяної зірки, презентувала своє дослідження про народних майстрів-умільців різних регіонів України , які виготовляли різдвяний атрибут за різними технологіями .

Гуртківці поповнили свої знання про українські звичаї та обряди, взявши участь у народознавчій вікторині, яку провела керівник гуртка.

Аби відчути атмосферу новорічно-різдвяних свят педагог запросила на заняття вихованців гуртка «Школа журналістики» із справжнім Вертепом, Різдвяною зіркою та колядками.

Під час практичних занять діти із задоволенням взялися виготовляти власну Різдвяну зірку.

Керівник гуртка запропонувала членам комісії доєднатися до творчого процесу та загадати бажання під час виготовлення різдвяного атрибуту.

На завершення заняття усі учасники заходу зробили спільне фото , яке сяяло гарним настроєм та новорічно-різдвяними кольорами, а ще тим бажанням, яке загадав кожен із присутніх : щоб Україна перемогла, а в очах дітей були радість, щастя, неповторний світ краси .

Юлія Бараболя,

заступник директора ЦДЮТ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень