A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дитячої та юнацької творчості
м. Хмільник

Пам'ять маками квітує

Дата: 09.05.2023 11:45
Кількість переглядів: 5

8 травня,  у День пам'яті та примирення, українці вшановують тих, хто у Другій світовій війні боровся з нацизмом та переміг його, а також згадують хвилиною мовчання усіх жертв тієї страшної війни.

Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості  у цей день доєдналися до Всеукраїнської акції та віддали шану усім героям України, які визволяли рідні землі під час Другої світової війни.

Наймолодші вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, що відвідують гурток «Пізнайко», разом із своїм педагогом Мариною Лисою виготовили аплікації «Маки пам’яті». Маленькі «чомучки» вперше почули розповідь  про символічну квітку,  про великий подвиг українського народу, його синів та доньок, які мужньо боронили від ворога рідну Україну.

Вихованці закладу відвідали кінолекторій гуртка «Творча майстерня відеографії» (керівник Катерина Семьонова) та переглянули фільм «День пам’яті та примирення». Діти ознайомилися з історичними подіями часів Другої світової війни та дізналися,  як  і коли  червоний мак  став символом пам’яті.

Керівники гуртків «Паперопластика» Лідія Паламарчук та «Моделювання іграшок сувенірів» Тетяна Лукащук провели майстер-класи «Пам'ять маками квітує». Виготовляючи своїми руками  символічні маки, діти немов віддавали шану усім героям, які загинули тоді і які гинуть зараз, захищаючи рідний дім, Україну, боронячи від ворога світ їхнього щасливого дитинства.

Юлія Бараболя,

заступник директора ЦДЮТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень