A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дитячої та юнацької творчості
м. Хмільник

Надійна підтримка –запорука успіху розвитку позашкілля у громаді

Дата: 05.06.2023 11:40
Кількість переглядів: 5

Надійна підтримка –запорука успіху розвитку позашкілля у громаді

Позашкільна освіта , окрім творчого розвитку дитини, завжди ставила наголос на вихованні та духовному збагаченні своїх вихованців.

І дуже добре, коли і батьки, і педагоги, і громада міста – усі разом працюють над тим, щоб дітям було добре та затишно займатися творчістю і реалізовувати себе як особистість.

У Центрі дитячої та юнацької творчості на початку 2023 року сталася гарна подія – завдяки рішенню міської ради педагоги разом зі своїми вихованцями отримали для навчання і творчості нові, просторі і світлі кабінети.

Колектив закладу доклав максимум зусиль та дизайнерських умінь, щоби навчальні кабінети стали справжніми творчими лабораторіями та майстернями.

І усе це завдяки підтримки міста, органів самоврядування, Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради та найперше міського голови Миколи Юрчишина, який посприяв, аби Центр дитячої та юнацької творчості мав своє гарне та затишне приміщення.

Вихованці і педагоги своїми перемогами та творчими досягненнями і надалі прославлятимуть своє рідне місто Хмільник не лише в Україні, але й далеко за її межами, бо надійна підтримка – то насправді запорука розвитку та успішної діяльності позашкілля у нашій громаді.

Центр дитячої та юнацької творчості



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень