A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дитячої та юнацької творчості
м. Хмільник

Кожен із нас – як піщинка в житейському морі…

Дата: 25.03.2022 11:07
Кількість переглядів: 56

Кожен із нас – як піщинка в житейському морі… Але якщо ми всі разом, тоді стаємо могутньою фортецею, яка мужньо, єдино і нездоланно тримає наш захист і нашу оборону. І, звісно ж, наближає той великий день – День ПЕРЕМОГИ!!!

Як добре, що в нашій громаді кожен і кожна бажають бути корисними, докладають зусиль, аби допомогти чим є сила, там, де це потрібно, і так, як це краще можна зробити.

Центр дитячої та юнацької творчості теж тримає лінію активної підмоги в цей час. Фахівці позашкільного закладу нині зосередилися на актуальній волонтерській місії та зараз проводять майстер-класи з дітьми, які разом зі своїми рідними вимушено залишили свої домівки через війну.

Кожна дитина – особлива. І простір її талантів – невичерпний!

Тож керівники гуртків «Паперопластика», «Образотворче мистецтво» (Лідія Паламарчук) та «Моделювання іграшок-сувенірів» (Тетяна Лукащук) – щотижня проводять цікаві майстер-класи для дітей евакуйованих із зони бойових дій.

Вихованці гуртків «Школа журналістики» (керівник гуртка Юлія Бараболя) та «Творча майстерня відеографії» (керівник гуртка Катерина Семьонова) працюють над кінопроєктом «Дитинство вкрадене війною».

Окрім майстер-класів, які проводяться очно, заклад проводить і дистанційні заняття для своїх вихованців та всіх охочих до творчого зростання.

Працюємо разом! Працюємо творчо!

Разом переможемо! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень