A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дитячої та юнацької творчості
м. Хмільник

Меланки 2022

Дата: 13.01.2022 11:02
Кількість переглядів: 35

Новорічно- різдвяна програма «Щедрий вечір, добрий вечір…»Маланки й Василя. Етнографи розкажуть про традиції та обряди святкування -  Главком

Під такою назвою у Центрі дитячої та юнацької творчості було проведено святковий захід для вихованців закладу.

Головна мета заходу – ознайомити дітей із звичаями та традиціями в українських родинах під час різдвяно-новорічних свят.

Методист Центру дитячої та юнацької творчості Юлія Бараболя розповіла дітям про зимовий цикл українських свят, народні традиції та звичаї під час святкування Різдва та Нового року,особливості святкування новорічних свят на Поділлі.

Керівники гуртків «Образотворче мистецтво» Лідія Паламарчук, «Моделювання іграшок-сувенірів»Тетяна Лукащук та « Творча майстерня відеографії» Катерина Семьонова підготували дітям цікаву розважальну програму.

Вихованці гуртка «Школа журналістики» провели тематично- пізнавальну вікторину ,під час якої усі учасники заходу мали змогу показати свої знання про звичаї та традиції українського народу .

Діти дивилися новорічні мультфільми, розгадували, зашифровані під «новорічну ялинку», ребуси, співали колядки та щедрівки, намагалися, із зав’язаними очима, правильно приклеїти сніговикові деталі, яких не вистачало на малюнку.

Веселі конкурси , забави, новорічні пісні,пізнавальні вікторини – усе це подарувало для дітей гарний святковий настрій і збагатило їх знаннями про славні традиції під час зимових свят в Україні.

Центр дитячої та юнацької творчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень