A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дитячої та юнацької творчості
м. Хмільник

Шкільні канікули – час майстер-класів у Центрі дитячої та юнацької творчості

Дата: 03.11.2023 10:49
Кількість переглядів: 10

У дітей пора  осінніх канікулів.  Хтось відпочиває, хтось поїхав у подорож, а хтось шукає де б і чим зайнятися. Тому педагоги Центру дитячої та юнацької творчості добре продумали план заходів, аби  привабити та зацікавити школярів міста.

31 жовтня 2023 р. у Центрі дитячої та юнацької творчості на гуртку «Моделювання іграшок- сувенірів» було проведено майстер-клас

« Гарбузовий декор».

Керівник гуртка Тетяна Лукащук розробила  схему виготовлення осінньої композиції. Діти із задоволенням поринули у творчий процес, втілюючи у життя свої найдивовижніші ідеї та фантазії.

Учасники  майстер-класу,   використовуючи джгутову мотузку , тканину, фетр, синтепон, а також кольоровий папір та природні матеріали , виготовляли строкаті гарбузики та складали їх у композиції.

Кожен мав змогу відчути себе справжнім дизайнером та навчитися основам декору.

Творча атмосфера та вчасні підказки, а іноді і допомога керівника гуртка – усе це сприяло тому, що згодом у дитячих руках з’явилися дивовижні гарбузики, які гарно задекорувалися в осінніх композиціях.

Ось так цікаво і корисно провели свій день маленькі майстрині: і  сувенір зробили рідним на подарунок, і дізналися про різновиди декору , і гарний настрій отримали.

 

Юлія Бараболя,

заступник директора ЦДЮТ

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень