A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дитячої та юнацької творчості
м. Хмільник

Новини

Дата: від до Скинути

Казка напередодні Різдва

18 грудня 2023 р. у Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся показ різдвяно-новорічної програми для наймолодших вихованців закладу « Казкові дива передріздвяної ночі». Вихованці гуртка «Школа журналістики» підготували новорічне привітання для маленьких глядачів та розіграли міні-сценку «Як Лиходій подарунки викрав».Святий Миколай разом із Зимонькою подарували дітям справжню казку та запросили на сцену юних акторів лялькового театру. Вистава, яку підготували вихованці гуртка Лялькового театру «Рукавичка» , захопила маленьких глядачів. Вони весело плескали в долоні, раділи та співпереживали разом із маленькими ляльковими героями казки.

13:27 20.12.2023

ЦЕНТР ТВОРЧОСТІ ЗАСЯЯВ РІЗДВЯНИМИ ЗІРКАМИ

12 грудня 2023р. в Центрі дитячої та юнацької творчості, на гуртку «Моделювання іграшок-сувенірів», було проведено відкрите заняття на тему « Технологія виготовлення Різдвяної зірки». На занятті були присутні члени атестаційної комісії Управління освіти , молоді та спорту Хмільницької міської ради. Керівник гуртка Тетяна Лукащук розповіла вихованцям про звичаї та традиції, пов’язані із виготовленням Різдвяної зірки, презентувала своє дослідження про народних майстрів-умільців різних регіонів України , які виготовляли різдвяний атрибут за різними технологіями .

12:27 12.12.2023

Відеопривітання воїнам-захисникам

Привітання воїнам- захисникам з Днем Збройних сил України та з Днем Святого Миколая від вихованців гуртка " Школа журналістики" Центру дитячої та юнацької творчості".Керівник відеопроєкту: Юлія Бараболя

10:44 06.12.2023

Будні гурткової роботи

Ось так цікаво,жваво і насичено проходять наші гурткові заняття.Тут, у Центрі дитячої та юнацької творчості, діти кожен день, кожне заняття відкривають для себе щось нове і неповторне та старанно навчаються улюбленої справи./Вихованці гуртків " Творча майстерня відеографії"," Паперопластика" та" Авіамоделювання" під час практичних занять та майстер- класів./

10:25 04.12.2023

Волонтерська робота педагогів та вихованців Центру творчості

Педагоги та вихованці Центру дитячої та юнацької творчості продовжують активно співпрацювати з волонтерами м. Хмільника . Нещодавно увесь колектив закладу доєднався до плетіння сіток для потреб військових.

10:09 04.12.2023

Відкриті змагання з автомоделювання у Центрі дитячої та юнацької творчості

31 жовтня 2023р.  вихованці гуртка « Автомоделювання» під керівництвом педагога Олександра Кравчука провели змагання з трасових автомоделей . Гуртківці були поділені на дві групи за віковими категоріями. Конкуренція на трасі була дуже серйозна. Більшість учасників уже мали досвід, адже  неодноразово брали участь в  обласних змаганнях та були їх призерами. Моделі спортивних авто у кожного були добре підготовлені . Варто зазначити, що кожна модель, то авторські розробки самих вихованців гуртка.  Змагання захопило своїм напруженим темпом і учасників, і журі, адже  спортивні авто розвивали на трасі швидкість до 90 км/ год. Іноді траплялося, що деякі моделі, не витримавши усіх випробувань,  сходили з траси посеред змагань. Та ті учасники, які впевнено вели свої моделі до фінішу, таки здобули свою перемогу.

11:01 03.11.2023

Шкільні канікули – час майстер-класів у Центрі дитячої та юнацької творчості

У дітей пора  осінніх канікулів.  Хтось відпочиває, хтось поїхав у подорож, а хтось шукає де б і чим зайнятися. Тому педагоги Центру дитячої та юнацької творчості добре продумали план заходів, аби  привабити та зацікавити школярів міста.

10:49 03.11.2023

Навчання на гуртку «Школа журналістики» в межах проєкту «Медіа-старт»

13 жовтня 2023 року на гуртку «Школа журналістики» в Центр дитячої та юнацької творчості м. Хмільник було помітно активно. Тут проводилося навчання для вихованців закладу, учнівської молоді з родин ВПО, для учнів ліцеїв Хмільницької громади в межах проєкту «Медіа-старт – кейс для юних журналістів».

15:34 13.10.2023

Зустріч юних журналістів з експертами медійної справи

11 жовтня 2023 року в Центр активності громадян Хмільницької міської територіальної громади  відбулася діалогова зустріч вихованців Школи журналістики при Центр дитячої та юнацької творчості м. Хмільник із досвідченими медійниками.

15:03 11.10.2023

Відкрили «кейс» для юних журналістів!

4 жовтня у Школі журналістики при Центрі дитячої та юнацької творчості у м. Хмільнику для учнів ліцеїв, зокрема з родин ВПО, учителів та батьків презентували проєкт «МЕДІА-СТАРТ» - кейс для юних журналістів».

14:58 04.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень